Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Zavod Voluntariat med svoje vrste vabi prostovoljca za delo z otroci iz ranljivih skupin v Skopju

Zavod Voluntariat med svoje vrste vabi prostovoljca za delo z otroci iz ranljivih skupin v Skopju

Četrtek, 10 November, 2016

rušeOrganizacija Association for Defense of the Rights of the Child iz Makedonije išče prostovoljca/-ko za obdobje 6 mesecev do enega leta, ki bi se pridružil/-a njihovemu timu pri delu z otroki iz ranljivih skupin.
Organizacija Association for Defense of the Rights of the Child iz Makedonije išče prostovoljca/-ko za obdobje 6 mesecev do enega leta, ki bi se pridružil/-a njihovemu timu pri delu z otroki iz ranljivih skupin.

Zavod Voluntariat vabi nekoga, ki je pripravljen spakirati kovčke in se podati na pustolovščino že s koncem letošnjega leta.

Delo bo potekalo v Skopju, natančneje v predelu Shuto Orizari, kjer živi največja romska skupnost v Evropi. Aktivnosti, ki jih boste organizirali pa bodo tako osredotočene na ozaveščanje o ranljivih skupinah in otrokovih pravicah ter na samo delo z otroki v dnevnem centru. Tam boste z njimi preživljali prosti čas, izvajali ustvarjalne in športne aktivnosti, jim nudili podporo pri učenju in vsakodnevnih težavah. Skratka, delo, ki kar kliče ljudi, ki radi delate z otroki in vam teme socialne vključenosti, antidiskriminacije in enakopravnosti niso tuje.

Projekt se začenja že s koncem letošnjega leta oz. začetkom novega, zato prijave zbiramo najkasnje do 18.11.2016. Motivacijsko pismo in CV (oboje v angleščini) pošljite na [email protected]

Več podatkov o projektu najdete v njihovem informacijskem pismu.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu