Rušanc - Prosimo všečkajte nas
V petek bodo v Rušah zasvetile Svetlice

V petek bodo v Rušah zasvetile Svetlice

Torek, 27 November, 2018

rušeŽe tradicionalno bodo v mesecu decembru, oziroma natančneje v petek, 30. 11. 2018, ob 18:00, zasvetile Svetlice v Rušah v organizaciji CEZAM-a in Občine Ruše in tako odprle vrata veselju in sladkostim, ki jih prinaša mesec december.
Že tradicionalno bodo v mesecu decembru, oziroma natančneje v petek, 30. 11. 2018, ob 18:00, zasvetile Svetlice v Rušah v organizaciji CEZAM-a in Občine Ruše in tako odprle vrata veselju in sladkostim, ki jih prinaša mesec december.

Praznično vzdušje v Parku pred Občino Ruše bodo ob prižigu luči pričarali pevski zbori Osnovne šole Janka Glazerja Ruše pod vodstvom Darinke Jesenko, temu bo sledila predstava z laser show-om. Prav tako pripravljajo z otroci OŠ janka Glazerja Ruše novo praznično okrasitev, katere idejna avtorica je Vlasta Čobal Sedmak. Park pred Občino Ruše bodo krasile zvezdice, ki jih bodo izdelali otroci. Vsak bo izdelal svojo. Prižig luči oziroma svetlic pa je samo košček programa v mozaiku decembrskega praznovanja, ki ga občina pripravlja skupaj z društvi in organizacijami v občini Ruše.

Več o programu pa na tej povezavi.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu