Rušanc - Prosimo všečkajte nas
To soboto Pred-Martinovo v Rušah

To soboto Pred-Martinovo v Rušah

Petek, 2 November, 2018

rušeTo soboto, 3. novembra v Rušah pripravljajo veliko Pred-Martinovo z Martinovim krstom ter Alfijem Nipičem in njegovimi muzikanti. Pričeli bodo ob 13. uri pred Kmetijsko zadrugo Ruše. Pripravljajo pa tudi medgeneracijsko srečanje, ki bo v Športnem parku Ruše, s pričetkom ob 9.00. 
To soboto, 3. novembra v Rušah pripravljajo veliko Pred-Martinovo z Martinovim krstom ter Alfijem Nipičem in njegovimi muzikanti. Pričeli bodo ob 13. uri pred Kmetijsko zadrugo Ruše. Pripravljajo pa tudi medgeneracijsko srečanje, ki bo v Športnem parku Ruše, s pričetkom ob 9.00. 

Program:

09:00 Brezplačno kopanje za babice in dedke z vnučki ter starejše od 65 let v Bazenu Ruše (Športni park Ruše)

13:00 Martinov krst, v režiji Toneta Partljiča in v izvedbi Smej se z nami – Gledališče KD Pekre Limbuš in kulturni program:

13:00 Martinov sejem in degustacija vin, predstavitev vinarjev iz vseh treh vinorodnih dežel Slovenije (podravske, posavske, primorske)

14:00-16:00 Ustvarjalne delavnice za otroke, Samira Awadalla

14:00 Alfi Nipič in njegovi muzikantje

Ostali program:

Organizatorji iz Centra za mlade (CEZAM) Ruše še sporočajo: “Degustacija vin bo potekala s kuponi v znesku 1,00 EUR. Kavcija za stekleni kozarec za degustacijo znaša 5,00 EUR. V primeru slabega vremena se prireditev seli v notranje prostore Kmetijske zadruge Ruše.”

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu