Rušanc - Prosimo všečkajte nas
SPREMENJEN PROMETNI REŽIM NA ŠPORTNEM PARKU RUŠE

SPREMENJEN PROMETNI REŽIM NA ŠPORTNEM PARKU RUŠE

Četrtek, 27 April, 2017

rušeSpoštovani obiskovalci Športnega parka Ruše,
Spoštovani obiskovalci Športnega parka Ruše,

obveščamo vas, da na Športnem parku Ruše od tega tedna velja spremenjen prometni režim, ki vam ga predstavljamo v nekaj kratkih točkah:

OBMOČJE UMIRJENEGA PROMETA IN OMEJITEV HITROSTI NA 10 km/h

Velja za Šolsko ulico in celotno območje Športnega parka Ruše. Znak pomeni, da imajo pešci na cesti prednost in je hitrost omejena na 10km/h. Več informacij o režimu na območju umirjenega prometa najdete tukaj.

 PARKIRANJE

Je mogoče na za to označenih parkiriščih, ki imajo več kot dovolj kapacitete za vse obiskovalce. Obiskovalce vljudno prosimo, da ne parkirate na zelenicah, dovozih in pločnikih. Parkirišča za invalide so ustrezno označena pred vhodom v objekt in na velikem parkirišču na severni strani Bazena.

 DOSTAVA

Za zapornico velja samo za redno dostavo materiala, opreme in redne dobavitelje Športnega parka. Dostava obiskovalcev z avtobusi poteka na način, da obiskovalce odložimo na avtobusni postaji zraven Pumptracka in po varni poti ob športnih igriščih pridemo do vhoda v bazen. Za avtobuse namreč prepovedano zavijanje v Šolsko ulico.

 KOLESA

Parkiramo na za to pripravljenih stojalih. Vožnja z motornimi kolesi in skuterji po športnih površinah je prepovedana.

Za upoštevanje priporočil se vam iskreno zahvaljujemo in se veselimo vašega obiska.

Ekipa CEZAM – Šport Ruše

 

P.S. Hvaležni bomo tudi vsake povratne informacije ali predloga, za kar smo vam vedno na voljo na Recepciji Šport Ruše na telefonski številki 02 673 05 03 ali emailu [email protected]


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu