Rušanc - Prosimo všečkajte nas
POSTANI DJ – delavnice kmalu tudi v Domu kulture Ruše

POSTANI DJ – delavnice kmalu tudi v Domu kulture Ruše

Ponedeljek, 20 Marec, 2017

rušeHEJ TI! JA TI!
HEJ TI! JA TI!

Si mlad med 15 in 25 let?

Ti je všeč elektronska glasba?

Te oblijejo mravljinci, ko vidiš DJ-ja kontrolirati ogromno množico?

Imaš polne mape komadov, pa jih ne znaš zmiksat skupaj?

Bi rad izvedel kakšna ferštekarija se uporablja na odrih in bi rad na njej izvajal vragolije cel mesec?

Bi se rad naučil vrteti kot profesionalec?

PRIJAVI SE NA TECHNOŠOLO!!!

ki jo samo zate organizira tvoj najljubši Center za mlade CEZAM, skupaj s Teo Vučkovič in Markom Lükom, ki bosta svoje znanje delila s tabo in te v 8 srečanjih popeljala v svet didžejanja.

Naučil se boš vrtenja glasbe in obračanja gumbov v pravem trenutku, izbora glasbe pred nastopom in preizkusil, katera oprema ti najbolj leži. Te mika stisniti vse knofe na CD playerju ali so ti bolj domači računalniški programi v kombinaciji s kontrolerjem, morda te zanima tehnika vrtenja z gramofoni? Med našimi srečanji boš z efekti lahko razmontiral komad ali pa izbrani glasbi precizno dodajal ritme in melodije. Pokazali ti bomo tudi, kako se pripraviš na nastop in poskrbiš za brezhibno izvedbo. Ko boš vse to obvladal, bomo tvoj set posneli in ti pokazali, kako ga objaviti na internetu, da bo dosegel čimveč poslušalcev.

CILJ DJ DELAVNIC: Sposobnost samostojnega nastopa kot DJ. Najboljši udeleženci delavnic bodo dobili tudi priložnost vrteti na dogodku, ki se bo zgodil med festivalom Letni oder Ruše in si s tem pridobili prvo pravo izkušnjo.

KDAJ: Med 18.4. in 11.5.2017 torki in četrtki od 17.00 do 19.15 (točen razpored delavnic bo objavljen naknadno)

KOLIKO: Redna cena: 60,00 EUR AMPAK: vsakemu prijavljenemu CEZAM podarja ŠTIPENDIJO v vrednosti 30,00 EUR, tako da je tvoja cena DJ tečaja le 30,00 EUR!!!

Super, ne?

KAJ POTREBUJEM ZA DELAVNICE: Razen volje do učenja in veselja do vrtenja glasbe, nič. Za tehniko poskrbimo mi!

PRIJAVA: prijaviš se na: [email protected] ali osebno v pisarni CEZAMa v Domu kulture Ruše na Falski cesti 24  s prijavnico za delavnice POSTANI DJ INFO: 031 388 635 Bojana

___________________________________________________

MENTORJA:

TEA VUČKOVIČ Tea je ena najaktivnejših slovenskih techno didžejk, ki redno nastopa na dogodkih doma in v tujini. Odre si deli s svetovno znanimi imeni ter je vključena v organizacijo kvalitetnih dogodkov techno glasbe pri nas. Njena produktivnost pa seže veliko dlje. Je soustanoviteljica Kreativnega inštituta Maribor, v okviru katerega aktivno združuje mlade, ki jih zanima sodobna umetnost in jim pomaga pri njihovem začetku profesionalne poti in nadaljnjem razvoju. Produkcija, ki predstavlja glavnino njenega glasbenega udejstvovanja, žanje uspehe na lestvicah digitalnih tgovin z elektronsko glasbo, s številnimi izdajami na največjih techno založbah na sceni pa utrjuje svojo preoznavnost v Evropi in širše.

MARKO LÜK V elektronski glasbi aktivno deluje že dobro destletje. Njegova pot se je začela z organizacijo dogodkov v Mariboru in okolici, kjer je leta 2011 vzpostavil tudi znamko kvalitetnih techno eventov imenovano Deconstruct. Skozi leta je svoje delovanje razširil na različna področja, a najbolj suvereno se predstavlja z lastno produkcijo in projekti, v katerih ob vrtenju glasbe vključuje sodobne in manj sodobne tehnologije in vpeljuje inovativne tehnike izbora in prezentiranja komadov. Zadnja leta se intenzivno posveča tudi širjenju obzorij na glasbenem podrčju ter prenašanju znanja na mlajše. Je predsednik KID Alphawave in predstavnik Kreativnega inštituta Maribor, ki je izobraževalna veja društva ter skrbi za višanje kulturne vrednosti elektronske glasbe v Mariboru in širši okolici.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu