Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Pomladni dan športa v Rušah z več kot 14 športi

Pomladni dan športa v Rušah z več kot 14 športi

Četrtek, 19 April, 2018

ruše










To soboto bo v  Športnem parku Ruše Pomladni dan športa, kjer na zabaven način predstavljajo možnosti preživljanja prostega časa, rekreacije in športa v Rušah. S tem dogodkom tudi uradno odpirajo sezono rekreacije.  Obiskovalcem bo na voljo 14 športov, v katerih se bodo lahko preizkusili in sodelovali skupaj s športnimi vaditelji, sodelujočimi športnimi društvi ter organizacijami.

Na voljo bodo športi: odbojka na mivki, ulična košarka, aktivnosti za najmlajše, floorball na inline hokej igrišču, rolanje, skate session, tekmovanje slovenske pump lige »Pumpaj Slovenja«, e-kolesarjenje, tek, nordijska hoja, vodne aktivnosti na Dravi, vadba v vodi v bazenu, kegljaška liga, ustvarjalna delavnica za otroke in dan odprtih vrat Bazena Ruše.

PGD Ruše bo tudi predstavilo uporabo avtomatskega defibrilatorja (AED) na lutki.

Na ta dan bodo v Rušah praznovali prvo obletnico obnovljenega Športnega parka Ruše s kolesarskim pumptrackom, igriščem za inline hokej, skate parkom, otroškim igriščem. Letos je nova pridobitev „Street workout“ za vadbo na prostem. V enakem času lani je Občina Ruše prenovila Športni park Ruše, postavilo se je novo igrišče za inline hokej, kolesarski poligon »pumptrack«, novi skate park in igrišče za otroke ter fitness na prostem.

Letošnja pridobitev “Street workout” za vadbo na prostem, ki omogoča trening z lastno težo, se je postavil v okviru projekta “Ustvarjanje športne platforme in prepoznavnosti občine” Lokalne akcijske skupine LAS DRAVA.

Ob zaključku zabaven program z DJ-em, v času dogodka bo stalna gostinska ponudba hrane in pijače.










































Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu