Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Open air koncert v Selnici ob Dravi

Open air koncert v Selnici ob Dravi

Torek, 11 Oktober, 2016

rušeTudi letos so se člani Mladinskega društva Bakheros in Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (KURS) odločili, da bodo začetek novega študijskega leta začinili z veliko študentsko zabavo to soboto, 8.10.2016, ob 20. uri. K sodelovanju so povabili trenutno eno izmed najbolj vročih rock, punk, folk zasedb v Sloveniji, Happy Ol’McWeasel in štajersko – koroške rockerje The Sticky Licks.
Tudi letos so se člani Mladinskega društva Bakheros in Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (KURS) odločili, da bodo začetek novega študijskega leta začinili z veliko študentsko zabavo to soboto, 8.10.2016, ob 20. uri. K sodelovanju so povabili trenutno eno izmed najbolj vročih rock, punk, folk zasedb v Sloveniji, Happy Ol’McWeasel in štajersko – koroške rockerje The Sticky Licks.

Začetki skupine Happy Ol’MvWeasel segajo v leto 2007, svojo prepoznavnost pa je skupina zgradila na singlih Irish Rover in Hairy Grizzly. Izdali so dva albuma, med vidnejše uspehe skupine pa lahko štejemo njihovo pesem Danny Boy, ki je postala soundtrack v CBS-ovi seriji The Crazy Ones.

Energičnost Happy Ol’McWeasel-ov bo nadgradila koroško – štajerska zasedba The Sticky Licks. Njihova glasba je zmes rock’n’rolla, bluesa in kabareta, koncerti skupine pa predstavljajo odlično osvežitev in popestritev slovenske glasbene scene. Leta 2014 so fantje izdali svoj prvi album z naslovom The Sticky Licks.

Obe zasedbi skupaj predstavljata zagotovilo za noro zabavo, ki se bo odvila to soboto 8.10.2016 ob 20.00 na trgu pred občino v Selnici ob Dravi. Koncert se bo odvijal na prostem, vstop pa je prost, kar je popoln recept za rockersko doživetje.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu