Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Kako do brezplačne poletne Interrail vozovnice za Evropo za 18 letnike

Kako do brezplačne poletne Interrail vozovnice za Evropo za 18 letnike

Torek, 19 Juni, 2018

rušeInterrail je skupna ponudba evropskih železnic in velja za potovanje po 30 državah. To leto so se odločili za posebno investicijo in sicer bodo podarili 15 tisoč brezplačnih Interrail vozovnic za to poletje. S tem bodo vsem, ki so dopolnili 18 let omogočili brezplačno pot z vlakom po Evropi.
Interrail je skupna ponudba evropskih železnic in velja za potovanje po 30 državah. To leto so se odločili za posebno investicijo in sicer bodo podarili 15 tisoč brezplačnih Interrail vozovnic za to poletje. S tem bodo vsem, ki so dopolnili 18 let omogočili brezplačno pot z vlakom po Evropi.

Za prejem brezplačnih Interrail vozovnic se lahko prijaviš če: – si star 18 let (rojen med 02.07.1999 in 01.07. 2000); – si rojen v eni izmed trenutnih EU držav; – izpolniš prijavnico s tvojimi osebnimi podatki (osebna ali potni list); – pričneš s potjo v eni izmed EU držav; – odpotuješ med 09.07. in 30.09.2018; – si pripravljen potovati vsaj 1 dan oziroma do 30 dni; – si pripravljen potovati vsaj v eno oziroma do 4 EU države; – si pripravljen postati DiscoverEU Ambasador.

Kako se prijaviš: – kot samostojni popotnik ali v skupini max 5 ljudi; – če izpolnjuješ kriterije se lahko prijaviš preko spletne prijavnice; – odgovori na kviz o evropski kulturni dediščini, o izboru evropskega parlamenta in mladih – prijava je možna od 12.06. do 26.06.;

Izbor komisije bo potekal 27.06., izbrani bodo obveščeni po mailu.

Pogoji: – želja po raziskovanju evropskih območij kulturne dediščine; – poročanje na socialnih medijih in dovoljenje za objavo fotografij za fotografsko razstavo v EU parlamentu.

Več o Interrail razpisu in prijavi TUKAJ!

Europe is at your feet. Take the first step.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu