Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Jutri bo oviran promet zaradi kolesarske dirke

Jutri bo oviran promet zaradi kolesarske dirke

Četrtek, 14 Juni, 2018

rušeZaradi kolesarske dirke Po Sloveniji 2018 bo vse do 17. junija oviran promet na posameznih relacijah na območju Slovenije.
Zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji 2018 bo vse do 17. junija oviran promet na posameznih relacijah na območju Slovenije.

Kot so sporočili iz PU Maribor bo jutri, ob 11.10, start 2. etape v Mariboru (Trg Leona Štuklja). Promet bo od 11. ure oviran na relaciji Maribor – Fala – Ruše – Hoče – Slovenska Bistrica – Poljčane – Šmarje pri Jelšah – Dobje – Planina pri Sevnici – Lesično – Podčetrtek – Rogaška Slatina. Predviden zaključek 2. etape bo ob 15. uri. Na omenjenih relacijah bo prihajalo do kratkih popolnih zapor odsekov cest, zato voznike pozivajo, naj v tem času uporabijo vzporedne ceste.

Prav tako vse udeležence v cestnem prometu pozivajo, naj zaradi varnosti udeležencev prireditev in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov in navodila rediteljev. Udeležence opozarjajo tudi na prometna pravila v primeru, ko opazijo policijsko vozilo, ki uporablja rdeče-modro svetilko ter zvočne znake. Takrat morajo ustaviti svoje vozilo in se umakniti z vozišča, razen če jim policist ne odredi drugače.

Vozniki smejo z vožnjo nadaljevati šele, ko odpeljejo mimo vsa vozila v koloni, vključno z vozilom, ki uporablja rdečo-modro svetilko in vozilo organizatorja z napisom “Konec kolesarske dirke“. Šele takrat lahko vozniki nadaljujejo z vožnjo. Določba velja tudi za pešce, ki se morajo umakniti z vozišča.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu