Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Iztekajo se prijave programa tradicionalnih Svetlic v Rušah

Iztekajo se prijave programa tradicionalnih Svetlic v Rušah

Ponedeljek, 16 Oktober, 2017

ruše


V Rušah te dni že pripravljajo letošnji program “veselega decembra”, ki ga bodo tudi tokrat združili pod edinstvenim naslovom Svetlice. Želijo si, da bi čim več občanov in lokalnih društev k skupnemu veselju prispevalo svoj košček mozaika.

Ne samo učenci Osnovne šole Janka Glazerja in otroci vrtca Ruše, ki vsako leto ustvarjajo, da nastanejo unikatne risbice palčkov, snežakov, snežink in mnogih drugih pravljičnih in zimskih bitij (ki krasijo svetlice – praznično okrasitev na osrednjem trgu), tudi odrasli lahko prispevajo svoj del skupnega programa Svetlice 2017.

Posamezniki in društva lahko svoje ideje prijavijo najkasneje do torka, 17.10.2017. “Prosimo, da nam na izpolnjenem obrazcu, ki ga najdete na TEJ POVEZAVI, pošljete prireditve, ki jih boste v tem času želeli izvesti, da bomo lahko poskrbeli za skupno promocijo in obveščanje“, so sporočili iz CEZAM-a (Centra za mlade Ruše, kjer vsako leto koordinirajo program). Kdor želi sodelovati, lahko podatke pošlje tudi po elektronski pošti (na naslov [email protected]), ali jih pošlje po klasičnih pošti, ali pa jih osebno dostavi v pisarno CEZAM-a (Dom kulture Ruše, Falska cesta 24, 2342 Ruše).


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu