Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Ekipa PGD Smolnik na tekmovanju v Medulinu

Ekipa PGD Smolnik na tekmovanju v Medulinu

Četrtek, 25 Maj, 2017

rušeMeseca novembra smo se gasilci PGD Smolnik udeležili 13. tekmovanja gasilskih ekip v Medulinu na Hrvaškem – od skupno 25 tekmovalnih ekip smo tekmovalci PGD Smolnik zasedli 13. mesto.
Meseca novembra smo se gasilci PGD Smolnik udeležili 13. tekmovanja gasilskih ekip v Medulinu na Hrvaškem – od skupno 25 tekmovalnih ekip smo tekmovalci PGD Smolnik zasedli 13. mesto.

Na progi skupne dolžine 25 km je bilo zasnovanih šest scenarijev – prometna nesreča, poplave v objektu, pogrešana oseba, notranji napad, izlitje nevarne tekočine na morju in travniški požar. Posebnost scenarija je bila tudi, da so sodniki točkovali prevožen čas, na poti med scenariji, ekipa pa se je na poti morala držati cestnoprometnih predpisov. Čas se je meril tudi na scenariju, scenarij se je končal komaj ko je ekipa pospravila vso uporabljeno opremo.

  Tekmovalcem nam je bil to poseben izziv, saj je bil to nov način tekmovanja, ki smo se ga udeležili prvič in se že veselimo prihodnjega tekmovanja, ki bo prihodnje leto ponovno v Medulinu.

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu