Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Anketa: V Mariboru se raje smučajo kot drsajo

Anketa: V Mariboru se raje smučajo kot drsajo

Ponedeljek, 18 December, 2017

ruše

ruše ruše
V naši spletni anketi smo bralke in bralce vprašali če se raje smučajo ali drsajo. Večina je za smučanje. Kar 67 odstotkov sodelujočih v spletni anketi je odgovorilo, da se raje smuča kot drsa.

Kam na smučanje Zimska smučarska doživetja so še posebej privlačna na Mariborskem Pohorju, ki je s 250 ha največji smučarski center v Sloveniji. 

Zavod za turizem Maribor-Pohorje je letos v sodelovanju z vsemi smučarskimi centri na Pohorju, Mariborskim Pohorjem, Roglo, Kopami, Tremi Kralji in Ribniškim Pohorjem, pripravil skupno promocijsko zloženko.

Drsanje v Mariboru Drsališče v starem mestnem jedru Maribora skrbi za praznično zabavo na drsalkah za male in velike ljubitelje decembrske razigranosti! V Mariboru lahko se lahko zabavate na drsalkah na Trg svobode v Mariboru, kjer od decembra do konca februarja postavljeno montažno drsališče z bogatim programom na ledu. Ob drsališču se bo možno okrepčati s toplimi napitki in prigrizki, na ledu pa vse obiskovalce čaka obilo veselja in zabave. Več: maribor-pohorje.si

Drsanje v RušahObčina Ruše in javni zavod Center za mlade Ruše sta s skupnimi močmi letos postavila enega največjih zunanjih drsališč v regiji, saj bo merilo kar 800 kvadratnih metrov.

Veliko drsališče vas vabi v Športni park Ruše od 9. decembra dalje:

Več: sportniparkruse.si


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu