Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Aktualna silvestrovanja na prostem

Aktualna silvestrovanja na prostem

Petek, 30 December, 2016

rušeVreme letos skorajda ne bi smelo biti izgovor, da se ne bi odpravili na silvestrovanje na prostem. Za vas smo zbrali program v nekaj mestih in krajih Dravske doline.
Vreme letos skorajda ne bi smelo biti izgovor, da se ne bi odpravili na silvestrovanje na prostem. Za vas smo zbrali program v nekaj mestih in krajih Dravske doline.

Sobota, 31. december 2016 naj bi bil pretežno jasen dan, s temperaturami okoli 5 stopinj Celzija, ponoči pa do -6. Ob toplih oblačilih in obutvi, se boste zagotovo ogreli tudi s plesom, polnočnimi objemi in poljubi.

MARIBOR: že od 20h dalje na Grajskem trgu, od 21h naprej pa tudi na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo nastopili Tanja Žagar, Helena Blagne in Čudežna polja. Naj dodamo, da bodo na najdaljšo noč v letu mestni avtobusi vozili po sprememenjih, precej “podaljšanih” urnikih, do približno 2h zjutraj.PTUJ: ob 11.00 na Mestnem trgu silvestrovanje za otroke, od 22h do 4h zjutraj pa silvestrska zabava CoverLover in What Da FunkRUŠE: od 22h naprej v parku pred občino Ruše, obetali naj bi se karaoke.SVEČINA: ob 22h silvestrski pohod na Plački vrh.SELNICA OB DRAVI: od 22h naprej na trgu pred občino.RADLJE OB DRAVI: od 23h do 1h zjutraj na parkirišču Mladinskega kulturnega centra obljubljajo zabavo s STIL 5.ZGORNJA VELKA: od 23h naprej na osrednjem trgu.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu