Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Vikingi doma proti Rušam vnovčili svoje izkušnje in kvaliteto

Vikingi doma proti Rušam vnovčili svoje izkušnje in kvaliteto

Četrtek, 5 Januar, 2017

rušeKK Veseli vikingi : KK Ruše 61 : 51
KK Veseli vikingi : KK Ruše 61 : 51

V drugem kolu sta se v Dvorani Lent srečali domača ekipa Veselih vikingov in ekipa Ruš.

Tekma je potekala skoraj ves čas izenačeno, z izmenjavo v vodstvu ene in druge ekipe. Presenetljivo? Gostje iz Ruš so se prikazali kot borbena ekipa, ki je želela presenetit domače, ki so vsaj na papirju veljali za favorite. Večji del srečanja jim je to tudi uspevalo, pred koncem zadnje četrtine pa so v zadnjih minutah domači odigrali čvrsto v obrambi in ob nekaj napakah gostov slavili za 10 točk, kar je bila hkrati tudi največja razlika na tekmi in lahko bi rekli glede na prikazano tudi previsoka.

Najboljši strelci v domačih vrstah so bili: Kikl 17, izključeni Zahaj 15 (ki je vse točke dosegel do polčasa, ko je bil izključen), Šarkinovič 9 in Vujinovič 8, ekipo je na dobro vodil Šabotič, svoje pa so dodali še kapetan Smaka, Brodnjak ter Fingušt.

Za goste so strelsko bili uspešni Petek 13, Mašat 10, Škurnik 10 in Krebs 10 ter Obrovnik in Berglez 5, svoj delež pa so z angažirano igro dodali Bajraktaraj, Plohl – do poškodbe in Vrbnjak ter Vujanovič. Velja poudariti, da se je bil moški boj pod obema košema, kjer so bili številni skoki in dvoboji, ki jih ni v tej statistiki, so pa odločili zmagovalca.

Tekmo je v fotoobjektivu ujel gospod Oliver Kolenič, ki se mu zahvaljujemo za posredovane fotografije, kjer se vidi pristop izkušenega fotografa.

Zahvala velja domači ekipi, ki nas je po tekmi pogostila s picami. Se vidimo v Rušah.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu