Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Ta konec tedna dobrodelni 24-urni vpon na Martnico

Ta konec tedna dobrodelni 24-urni vpon na Martnico

Četrtek, 31 Maj, 2018

ruše

ruše
Osnovna šola Janka Glazerja Ruše, člani Društva LIRA Ruše in Martnica Pohorje, letos ponovno organizirajo dobrodelno prireditev  »24-urni vzpon na Martnico«. Začetek prireditve bo jutri, 1. junija ob 16.00 v centru Ruš, na parkirišču pred Kmetijsko zadrugo,  zaključek pa v soboto, 2. junija ob 16.00 na Martnici.

“Naloga vsakega udeleženca je, da po svojih zmožnostih v 24 urah s kolesom ali peš, čim večkrat premaga razdaljo od starta do cilja. Zaključek prireditve bo v soboto, 2. 6. ob 16.00, na Martnici,” pravijo organizatorji. Dolžina poti po regionalni poti za kolesarje je 6 km, po pešpoti pa 3 km. Višinska razlika med startom in ciljem je 370 m. Cesta je asfaltirana in bo na dan dogodka označena, očiščena ter na nevarnih predelih zavarovana. “Dobrodelni prispevek vsakega posameznika bo 8 evrov. Naj izpostavimo, da boste za ta denar dobili 2 topla obroka, napitke, sadje, priznanje, ter pa seveda najpomembneje, naredili boste nekaj za dobrodelnost in za svoje zdravje,” so sporočili organizatorji.

Za pomoč se vam iskreno zahvaljujemo in vas že sedaj vabimo na zaključek prireditve, kjer bomo nagradili najbolj vztrajne pohodnike in kolesarje.

Podrobnosti najdete tudi na http://martnica24.weebly.com/, https://www.facebook.com/martnica24/ in https://www.facebook.com/events/585254875200724/.

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu