Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi

Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi

Četrtek, 22 Juni, 2017

ruše


Summer fest Radlje je večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi. V treh dneh bo nastopilo več kot 20 glasbenikov in glasbenih skupin, poskrbljeno bo za bogat dnevni program, obiskovalci pa imajo možnost koriščenja brezplačnega kampa.

Poskrbljeno bo tudi za ljubitelje elektronskih ritmov. Na elektronskem odru se bo obiskovalcem predstavilo več kot 10 izvajalcev, iz Nemčije prihaja Sugarstarr, Nima Gorji je že nekaj let rezident elitnih klubov na Ibizi, v dveh dneh pa se jima pridružujejo še Tim Urbanya, Kareem Da-Li, Tion, EK, Mint, Overheads, Keep distance, Shocker D in Dave Manali.

Kljub temu, da bosta petkov in sobotni večer vrhunca festivalskega dogajanja, pa seveda obiskovalci lahko pričakujejo tudi bogat spremljevalni dnevni program. Od športnih in družabnih iger, do prostega vstopa in kopanja v Vodnem parku.

Vstopnice v predprodaji so že na voljo, do 1.7. se cene gibljejo med 15 € (dnevna) in 22 € (celotni vikend). Obiskovalcem je ob Vodnem parku Radlje omogočeno tudi brezplačno kampiranje.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu