Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Odprli TRR račun za pomoč 4-članski družini na Bezeni, ki jim je požar uničil hišo

Odprli TRR račun za pomoč 4-članski družini na Bezeni, ki jim je požar uničil hišo

Ponedeljek, 17 December, 2018

rušeZa pomoč 4-članski družini, ki jim je minuli petek požar uničil hišo, je danes humanitarna organizacija Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor odprla poseben podračun, na katerem se bodo zbirala sredstva donacij za obnovo stanovanjskega objekta in nabavo potrebne opreme ter pripomočkov, ki so bili uničeni v požaru.
Za pomoč 4-članski družini, ki jim je minuli petek požar uničil hišo, je danes humanitarna organizacija Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor odprla poseben podračun, na katerem se bodo zbirala sredstva donacij za obnovo stanovanjskega objekta in nabavo potrebne opreme ter pripomočkov, ki so bili uničeni v požaru.

Pomagate lahko tudi vi z donacijo na TRR SI56 0415 5000 0397 432, sklic 50768, odprt pri NKBM d.d., namen: Požar Bezena.

Spomnimo: V stanovanjskem objektu na Bezeni v občini Ruše, ki ga je v petek popoldan zajel požar, je živela štiričlanska družina, ki je sedaj ostala brez strehe nad glavo. Požar je uničil streho, poškodoval notranjost in le pred nekaj tedni obnovljeno fasado. Sicer so bili sinoči nastanjeni v ruškem hotelu Veter, a potrebujejo pomoč, najbolj  obutev in fizično pomoč pri odstranjevanju pogorelih in uničenih predmetov ter ostalih stvari.  Po nestrokovni oceni škoda znaša 50.000 EUR. Za pomoč družini je Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor odprl poseben podračun, na katerem se bodo zbirala sredstva donacij za obnovo stanovanjskega objekta in nabavo potrebne opreme ter pripomočkov, ki so bili uničeni v požaru. Številka transakcijskega račune je 0415 5000 0397 432, sklic 50768, odprt pri NKBM d.d.“Podjetja in posameznike prosimo, da v tem predprazničnem času s svojimi denarnimi prispevki pomagajo prizadeti družini in jim tako olajšajo stisko ob novoletnih praznikih,” so sporočili iz Rdečega križa Slovenije Območnega združenja Maribor.

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu