Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Lekarne Maribor v Rušah slovesno odprle svoja vrata

Lekarne Maribor v Rušah slovesno odprle svoja vrata

Sreda, 12 April, 2017

ruše

ruše ruše ruše ruše ruše ruše
Včeraj, 11. aprila so predstavniki Lekarn Maribor uradno otvoril prenovljeno lekarno v Rušah. S svojim delovanjem je lekarna v prenovljenih prostorih pričela že pred dobrim tednom in sicer v ponedeljek 3. aprila. Vse od takrat pa je na voljo s podalšanim obratovalnim časom, in sicer od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00, ter v soboto od 8.00 do 12.00.

Na včerajšnji otvoritvi je o pomenu Lekarne Ruše za občane Ruš spregovoril tudi župan občine Uroš Razpet, ki je skupaj z direktorjem Lekarn Maribor Albinom Turkom in vodjo Lekarne Ruše Alenko Jelenc Pavlič, slavnostno prerezal trak in simbolično otvoril prenovljeno lekarno.

“Prenovljena Lekarna Ruše je svetla, sodobno opremljena in uporabniku prijazna. Da bi se približali željam in potrebam svojih uporabnikov, je lekarna sedaj dostopnejša tudi zaradi podaljšanega delovnega časa. Lekarna je v skladu z novim podaljšanim delovnim časom sedaj med tednom odprta med 8.00 in 18.00 uro in v soboto med 8.00 in 12.00 uro,” je povedala vodja lekarne v Rušah.

Prav tako so v lekarni z namenom hitrejše in kakovostnejše obravnave uporabnikov lekarniških storitev dodali novo, tretje izdajno mesto.

V lekarni so vzpostavili tudi lepo opremljen in diskreten prostor za svetovanje za primere, kadar želijo uporabniki od farmacevta pridobiti več informacij o zdravljenju z zdravili in o interakcijah med zdravili, ki jih posameznik uživa.

Otvoritev so popestrili dijaki Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše, ki so pokazali svoj glasbeni talent in z nastopom navdušili vse prisotne.

Tudi tokrat Lekarne Maribor niso pozabile na širšo družbeno odgovornost, ki jo skozi svoje poslanstvo uresničujejo že vrsto let. S tem namenom so podarile donacijo v višini 500 € Gimnaziji in srednji kemijski šoli Ruše, kot prispevek za sodelovanje na državnem tekmovanju kemijskih tehnikov.

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu