Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Kmalu veliko Mega malčkovo dogajanje na Koroškem

Kmalu veliko Mega malčkovo dogajanje na Koroškem

Sreda, 3 Maj, 2017

ruše


V nedeljo 21. maja, bo v športnem parku DTK Ravne na Koroškem potekal Malčkov tek z Yippyjem. Popoldan pa se bodo zabavali na Mega malčkovi zabavi v Dravogradu.

V nedeljo 21. maja, bo med 10.00 in 12.00 potekal Malčkov tek z Yippyjem. Malčkov tek je dogodek, ki vsako leto poteka v dopoldanskem času v športnem parku DTK Ravne na Koroškem. Namen Malčkovega teka je spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa otrok in staršev. Udeležba na teku je brezplačna, a je obvezna predhodna prijava na tek. Pravočasno prijavljeni mladi tekači (do vključno 9. maja 2017), bodo na teku prejeli majico Malčkov tek in pijačo. Otroci prijavljeni po 9. maju pa bodo na teku prejeli pozornosti naših sponzorjev. Spletne prijave so možne do 19. maja 2017. Prijava na dan teka bo mogoča le izjemoma. Tradicionalni tekaški dogodek spada v sklop projekta Mega malčkova zabava, ki predstavlja največjo športno-rekreativno prireditev na Koroškem. Starostne kategorije tekov so med 3 do 10 let.

Po teku pa vse mlade tekače in njihove družine v Dravogradu na poligonu avtošole Relax in parkirišču poslovalnice Hofer, pričakala 11. Mega malčkova zabava, ki je največji otroški športno-rekreativni dogodek na Koroškem. Organizatorji skupaj z partnerji pripravljajo otrokom in njihovim družinam pester in zanimiv program, ki je sestavljen iz nastopov glasbenih gostov, športnih, ustvarjalnih in tematskih delavnic, nagradnih iger ter številnih presenečenj. Vse vsebine so za udeležence brezplačne.

Program zajema več kot 20 različnih aktivnosti na kar 4500 m2 prireditvene površine, mega Smoothie Popaj in Rdeča kapica (na prireditvi bodo izdelali 1000 smoothijev in jih razdelili med otroke). Najbolj pogumni bodo lahko plezali po mobilni plezalni steni, skakanje in rajanje v parku napihljivih igral Safari, mini Bumbar park (poslikava obrazov, animacije, avtomobilčki itd.), zabavo s Spidijem in glasbenimi gosti, tematske in ustvarjalne delavnice ŠC SG Srednje šole Slovenj Gradec in Muta, nore otroške frizure iz frizerskega studia Maja, športni poligoni ter igre Malčkovega športa in partnerjev, animacije, zabava, ples, petje…itd.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu