Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Jutri se zaključuje drsalna sezona v Rušah

Jutri se zaključuje drsalna sezona v Rušah

Petek, 2 Marec, 2018

ruše


Še zadnjič v letošnji sezoni  se boste lahko zavrteli na drsališču v Rušah. Vse od 18.00 naprej za vas pripravljajo brezplačno drsanje z disco efekti, poskrbeli pa bodo tudi za tople napitke in nekaj sladkega za pod zob.

Potem ko so krajani in obiskovalci v decembru lani prvič stopili na led v Športnem parku Ruše, sezono drsanja, ki je trajala 3 mesece, jutri zaključujejo.

Lani prenovljene zunanje površine Športnega parka Ruše skupaj z Bazenom Ruše, ki je tudi praznoval svojo 10. obletnico so na lokacijo privabile številne športne navdušence vseh starosti, tako iz ožjega okolja, Maribora in celotne regije. Ta športno-dinamičen duh so prenesli tudi v zimsko sezono in pestro ponudbo Športnega parka nadgradili z možnostjo drsanja na veliki ledni ploskvi na že obstoječem in-line hokejskem igrišču.

Še zadnjič, tokrat z brezplačno vstopnico in ob disco glasbi ter svetlobni razsvetljavi, se boste užitkom drsanja V rušah  lahko predali le še jutri, ko bo tudi zaključek od 18. ure naprej v Športnem parku Ruše.

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu