Rušanc - Prosimo všečkajte nas
FOTO: Bajaga & Instruktori zaključili festival Letni oder Ruše 2017

FOTO: Bajaga & Instruktori zaključili festival Letni oder Ruše 2017

Ponedeljek, 28 Avgust, 2017

ruše

ruše ruše ruše ruše ruše ruše ruše ruše ruše
Letošnji Letni oder Ruše so na zadnji dan dogajanja s koncertom zaključili legendarni Bajaga &Instruktorji. Magični ambient Pohorskega gozda z eno od najuspešnejših in najvplivnejših pop skupin v zgodovini bivše Jugoslavije so sinoči poskrbeli za kombinacijo vrhunskega doživetja.

 

Cel kup albumov in nagrad od polovice do konca 80-ih simbolizirajo zlato dobo jugoslovanskega pop-rocka. Album “Sa druge strane jastuka” velja še vedno za enega od najboljših pop-rock albumov vseh časov.

Čeprav je Bajaga v vseh teh letih nizal koncerte, spoznaval ljudi, mesta, delal komade … je kar nekaj stvari, ki jih ne bo nikoli pozabil. “Doživel sem milijon lepih stvari, videl sem toliko sveta, kot ga nikoli ne bi videl, če ne bi bil glasbenik. V moskovskem parku Gorki sem igral pred 200 tisoč ljudmi, igral sem tudi v Almathyju v Kazahstanu, Gaboronu v Bocvani, Johannesburgu … Na Novi Zelandiji so me odpeljali na plažo in rekli, da je tam naprej samo še južni pol. Danes sem tukaj v Rušah, v prečudovitem objemu dreves, v neokrnjeni naravi… In ja, Štajerci ste super ljudje in dobri prijatelji,” je dejal  Momčilo Bajagić – Bajaga.

Več skozi foto utrinke:

 


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu