Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Danes na Glažuti Čarovna noč v kamnolomu

Danes na Glažuti Čarovna noč v kamnolomu

Sreda, 31 Oktober, 2018

rušeČlani Športnega društva Glažuta bodo tudi letos na noč čarovnic znova zabavali najmlajše. Ko se bo spustil mrak , se bo kamnolon spremenil v pravo strašljivo prizorišče.
Člani Športnega društva Glažuta bodo tudi letos na noč čarovnic znova zabavali najmlajše. Ko se bo spustil mrak , se bo kamnolon spremenil v pravo strašljivo prizorišče.

A tudi tokrat ne bo namenjen le strašenju otrok in mladih. Kot leta doslej so tudi letos poskrbeli, da se boste zabavali, umetniško ustvarjali in družili s čarovnicami.

Dogajanje se bo pričelo ob 16.00 pri gasilskem domu na Smolniku kjer bo potekala otroška delavnica izrezovanja buč v strašljive podobe. Grozljive buče bodo ob 17.30 razstavljene v kamnolomu na Glažuti, pol ure kasneje pa se začne zabavni program s čarovnico Mici, glasbo in ognjenim nastopom Mitje Donika.

“Dogodek je seveda namenjen otrokom in mladim, ki uživajo v pravljičnih trenutkih. Otroci so vsako leto bolj navdušeni, tudi starši ne ostanejo ravnodušni. To je čar te čarovniške noči in nekaj, na kar smo računali, ko smo začeli organizacijo,” je dejal Lovro Bačun iz ŠD Glažuta.

Program: 

– ob 16. uri se pričnejo delavnice za otroke – izrezovanja buč in poslikave obrazov v šotoru pri hiši Smolnik 60; – ob 17.30 uri bomo postavili razstavo buč v kamnolomu pri zaselku Glažuta na Smolniku; – ob 18. uri se prične v kamnolomu zabavni večer s čarovnico Mici in  veliki ognjeni show z Mitjo Donikom; – čarovniška zabava do 22.ure.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu