Rušanc - Prosimo všečkajte nas
CEZAM JE ODDAL DVA PROJEKTA V PROGRAMU ERASMUS+

CEZAM JE ODDAL DVA PROJEKTA V PROGRAMU ERASMUS+

Četrtek, 10 November, 2016

rušePri CEZAM-u smo sredi maja letos ustanovili skupino CEZAM+ERASMUS+. Člani z različnimi izkušnjami na pripravi projektov smo se dogovorili da bo naš cilj sodelovati na programih ERASMUS+. Tako smo kot skupina letos prvič napisali in oddali dva projekta: TC »Are you ready to be better« in YE »Europe sings together« . Med letošnje dosežke skupine CEZAM+ERASMUS+ tako štejemo sodelovanje na projektu »Creatting new oportunities« na Cipru, pridobitev denarja od EU za izvedbo projekta »Pride and prejudice«, ki smo ga pripravili in izvedli med 2. in 10. avgustom letos in je v njem sodelovalo 26 mladih iz Turčije, Grčije, Cipra, Romunije, Hrvaške, Poljske in Slovenije.
Pri CEZAM-u smo sredi maja letos ustanovili skupino CEZAM+ERASMUS+. Člani z različnimi izkušnjami na pripravi projektov smo se dogovorili da bo naš cilj sodelovati na programih ERASMUS+. Tako smo kot skupina letos prvič napisali in oddali dva projekta: TC »Are you ready to be better« in YE »Europe sings together« . Med letošnje dosežke skupine CEZAM+ERASMUS+ tako štejemo sodelovanje na projektu »Creatting new oportunities« na Cipru, pridobitev denarja od EU za izvedbo projekta »Pride and prejudice«, ki smo ga pripravili in izvedli med 2. in 10. avgustom letos in je v njem sodelovalo 26 mladih iz Turčije, Grčije, Cipra, Romunije, Hrvaške, Poljske in Slovenije.

Do konca tega leta bomo pripravili še javno predstavitev filma »Pride and prejudice«, pripravo mladinske izmenjave v Turčiji in na Hrvaškem in pisanje naslednjega programa, ki ga bomo začeli pripravljati za leto 2017, pa seveda pridobivanje novih članov v skupino CEZAM ERASMUS.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu