Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Adecco premočan za medvede

Adecco premočan za medvede

Nedelja, 1 Januar, 2017

rušeLIGA PARKL 4. krog
LIGA PARKL 4. krog

KK RUŠE – KK ADECCO  52:90 (16:21, 12:20, 16:19, 8:30)

 

KK RUŠE: Plohl 2, Juš 16, Baraktaraj 2, Petek 14, Vrbnjak 2, Škurnik 4, Krebs 9, Berglez 3

KK Adecco: Horvat 12, Dobrin 2, Ferme 8, Mirt 7, Stojković 9, Vedlin 2, Želj 9, Kaube 10, Kolenič 2, Ternjak 2, Paulič 9, Kadić 18

 

                Tokrat nam je v goste prišla ekipa Adecca, ki je tudi  prvi(edini) favorit prvenstva. Ta svoj pedigre, so ob že znani in večkrat dokazani kvaliteti, tudi povsem opravičili s svojim pristopom od prve do zadnje minute.

                Domači smo sicer zelo vzpodbudno pričeli srečanje in bili dokaj enakovredni do 17.minute. Zaključek prvega polčasa je povsem pripadel gostom, ki so s delnim izidom 10:0 zaključili prvi polčas z rezultatom 28:41. Pri domačih sta bila v tem delu strelsko najbolj razpoložena Juš Mašat in Krebs Žak, pri gostih pa sta bila nerešljiva uganka prvoligaška naveza Elvis Kadić in Tadej Horvat.

                Rušani smo zaradi poškodb in službenih obveznosti nastopili s samo 8 igralci,  od katerih še kapetan Domen Plohl ni povsem okreval po poškodbi. Korak z gosti, ki so s pridom izkoriščali »dolgo klop« in seveda tudi nesporno kakovost, je držal Nejc Petek, ki se je izkazal predvsem s zanesljivim izvajanjem prostih metov. Razlika +16 za goste.

                V zadnjem delu je igrala samo še ekipa Adecca. S agresivno obrambo so pridobili veliko žog in dosegali lahke koše. V tem delu sta se najbolj izkazala Denis Kaube in naš lanskoletni igralec Aljaž Paulič. Rušanom so popolnoma pošle moči in končna razlika +38 je najvišja na srečanju.

                V športnem, srečanju na katerem so prav vsi nastopajoči dosegli točke, je  KK Adecco povsem opravičil vlogo favorita in suvereno zabeležil visoko zmago. Rušani bomo svoje priložnosti iskali proti sebi primerljivim nasprotnikom.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu