Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Žiga Pečnik bronasti na svetovnem prvenstvu v Avstriji

Žiga Pečnik bronasti na svetovnem prvenstvu v Avstriji

Ponedeljek, 24 April, 2017

ruše

ruše ruše ruše
Včeraj se je Rušan Žiga Pečnik, v finalu svetovnega pokala v wako kickboxingu v kategoriji 75kg/k-1, ki je ta konec tedna potekalo v Avstriji, pomeril z domačinom  Lirimu Ahmetiju. Žal ga Pečniku ni uspelo premagati. Žiga se je povzpel na tretje mesto in osvojil bronasto kolajno.

Po tem, ko se je Žiga Pečnik na SP v Avstriji uvrstil v četrtfinale, se nato uvrstil v polfinale in finale tega prvenstva, žal naslova svetovnega prvaka ni ubranil, je pa osvojil bronasto kolajno. Na socialnem omrežju Facebook je njegov trener Andrej Sande po tekmi in ob uvrstitvi na tretje mesto zapisal: “Na žalost se ni izšlo po željah, da ponovimo lansko letni rezultat. Žiga izgubil z rezultatom 2:1 proti izredno favoriziranem domačinu Lirimu Ahmetiju. Od zmage sta ga ločili le dve točki, ampak tako je v športu. Je pa dejstvo da postaja Žiga Pečnik eden izmed boljših borcev v wako K-1rules.”

Kot je še dejal bosta delala s polno paro naprej, saj ju med 18. in 20. majem čakajo tekme svetovnea pokala v Budimpešti.


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu