Rušanc - Prosimo všečkajte nas
Študentje in dijaki iz Občine Ruše do cenejših avtobusnih vozovnic

Študentje in dijaki iz Občine Ruše do cenejših avtobusnih vozovnic

Petek, 24 Avgust, 2018

rušeDijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih, ki so upravičeni do vozovnic za Integrirani javni potniški promet (IJPP), bo Občina Ruše subvencionirala ta nakup. Gre za gesto, po kateri bodo občani Ruš plačali od 5 do 30 evrov manj kot bi sicer.
Dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih, ki so upravičeni do vozovnic za Integrirani javni potniški promet (IJPP), bo Občina Ruše subvencionirala ta nakup. Gre za gesto, po kateri bodo občani Ruš plačali od 5 do 30 evrov manj kot bi sicer.

Na Občini Ruše subvencionirajo avtobusne vozovnice dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih, ki so upravičenci do nakupa IJPP vozovnice in hkrati občani občine Ruše. Znižanje cen velja za: – Mesečne vozovnice za dijake, študente ali udeležence izobraževanja odraslih, ki bodo plačali 5,00 evrov manj. – Polletne vozovnice za dijake, kjer se cena zniža za 12,00 evrov. – Letna vozovnica za dijake, kjer se cena zniža za 30,00 evrov. – Polletna vozovnica za študente za obdobje oktober-januar, kjer se cena zniža za 10,00 evrov. – Polletna vozovnica za študente za obdobje februar-junij, kjer se cena zniža za 12,00 evrov. – Letna vozovnica za študente, kjer se cena zniža za 25,00 evrov.

Upravičenci pa lahko svojo pravico do znižane cene IJPP vozovnice uveljavljajo le na prodajnem mestu Arrive Štajerska d.d. (Mlinska 28, Maribor).


Komentiraj ...
Objavi komentar
Prekliči

ARHIV|novic ARHIV|anket

©2016 RUŠANC

Vse novice na enem mestu